Är du vår nya kollega?

Vi söker projekt- och projekteringsledare inom bygg- och anläggningsbranschen

Vilka är Blomqvist & Tham?
Ärliga, Drivna och Nyfikna konsulter.

Vi på Blomqvist & Tham AB skapar värde för våra kunder genom kvalificerade projektledartjänster. Vårt arbetsområde är inom hela samhällsbyggnadssektorn och vi arbetar med några av Stockholms största och mest intressanta bygg- och anläggningsprojekt. Våra kunder är aktörer som investerar i samhällets infrastruktur och byggnader och som behöver kompetens och resurser för att genomföra sina idéer. Vår framgångsfaktor är kombinationen av kompetens inom byggnad, infrastruktur och anläggning.

Vi erbjuder våra anställda möjligheten till personlig utveckling genom att skapa skräddarsydda utvecklingsplaner anpassade för varje enskild anställd.

Vi tror även på att för att kunna prestera bra behöver man må bra och ha kul. Därför planerar vi in gemensamma aktiviteter och studieresor för en trevlig och utvecklande miljö tillsammans.

Projekt- och Projekteringsledare
För oss innebär projektledning att leda människor så att de utifrån sin uppgift bidrar till projektets mål. Vi vet att god kommunikation är en av framgångsfaktorerna inom projektledning och arbetar därför nära våra kunder med att översätta idéer till verklighet. Ibland hjälper vi till från idé till färdigställande och ibland gör vi avgränsade insatser – allt för kundens bästa.

I projekteringsskedet läggs grunden för ett framgångsrikt projekt. Här utgår projekteringsledaren från kundens behov och förutsättningar samt samordnar krav och intressen. Projekteringsledning handlar om att strukturera, prioritera och leda med fokus på helhet. Vi arbetar med projekteringsledning i byggprojektets alla skeden och entreprenadformer.

Vem är du?
Vi söker dig med några års erfarenhet som projektledare eller projekteringsledare och med visst kontaktnät inom branschen. I din roll kommer du att bidra till en hållbar samhällsutveckling. I kompetenta och multidisciplinära konsultgrupper kommer du att vara den som leder arbetet i något av alla våra intressanta uppdrag.

Låter det intressant? Kontakta Eva Blomqvist på +46 705 731 916 eller maila till eva.blomqvist@blomqvist-tham.se

Hoppas vi hörs!